... "Ως την αυγή θα αιμορραγώ, μα αύριο θα σ' έχω αφήσει πίσω"...
...Aν δεν μπορείτε να μας ακούσετε πατήστε στo ONAIR ...http://myradiostream.com/theradiosoul.
.... Και επιστρέψτε ξανά στο blog του Radio Soul http://webradiosoul.blogspot.gr/.

lisening

lisening

“Mετακόμιση Τώρα” ο νέος δίσκος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη (Video)

Aπο την Τρίτη 2 Απριλίου κυκλοφορεί από την EMI το νέο, album της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τίτλο “Μετακόμιση Τώρα.
Στο πολυσυλλεκτικό album συμμετέχουν ο Κώστας Λιβαδάς, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μαρία Παπαγεωργίου, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η Sunny Μπαλτζή, η Πηγή Κωνσταντίνου και ο Σταύρος Σταύρου.


Τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών έχουν επιμεληθεί ο Ευρυπίδης Ζεμενίδης, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Λάμπης Κουντουρόγριαννης. Στο album θα συναντήσουμε και το ομότιτλο “Μετακόμιση τώρα” του Κώστα Λιβαδά που ακούγεται ήδη ενώ συμπεριλαμβάνονται και δύο τραγούδια από τη συμμετοχική δισκογραφία της Ζουγανέλη, το “Είναι η Αγάπη” του Μίνου Μάτσα από το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Το νησί» και το “Που να σε βρω” του Θέμη Καραμουρατίδη και της Ελεάνας Βραχάλη από το cd “Όλα τα ναι του κόσμου”.


Επίσεις στον δίσκο συνυπάρχουν αρμονικά αρκετές αφηγηματικές μπαλάντες, όπως το πολύ όμορφο «Πού να σε βρω» και ο «Όμηρος», με δύο λαϊκά κομμάτια, το «Μονάχα Εγώ» το πρώτο μάλιστα
single του δίσκου που ξεχώρισε σε στίχους και μουσική Ευαγγελάτου - Καραμουρατίδη και το «Μια ξεχασμένη αλήθεια», τα οποία η ερμηνεύτρια αποδίδει με εξαιρετική άνεση και συναίσθημα. Ανάμεσα στις εκπλήξεις του άλμπουμ είναι το ντουέτο της με τον Κώστα Λειβαδά στο παραδοσιακών μουσικών αποχρώσεων «Η επιμονή σου», το ξεσηκωτικό μάμπο «Δεν είμαι αυτή», αλλά και ένα υπέροχο βαλς που έγραψε, για πρώτη φορά για τη φωνή της κόρης του, ο Γιάννης Ζουγανέλης.


Τέλος, ακολουθεί ένα ενδιαφέρον rocumentary στο οποίο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μοιράζεται αποσπάσματα από τα νέα της τραγούδια και μιλάει για τους συντελεστές του δίσκου και την εμπειρία της και καθ' όλη τη διάρκεια της ηχογράφησης: