... "Ως την αυγή θα αιμορραγώ, μα αύριο θα σ' έχω αφήσει πίσω"...
...Aν δεν μπορείτε να μας ακούσετε πατήστε στo ONAIR ...http://myradiostream.com/theradiosoul.
.... Και επιστρέψτε ξανά στο blog του Radio Soul http://webradiosoul.blogspot.gr/.

lisening

lisening

Σαν Σήμερα στη Μουσική 6 Μαΐου


1937 Τοαερόστατο Hindenburg συντρίβεται στο Λέικχαρστ του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 36 άτομα. Η φωτογραφία του φλεγόμενου αερόστατου θα γίνει το εξώφυλλο στο πρώτο ομότιτλο άλμπουμ των Led Zeppelin


1945 Ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Bob Seger (Robert Clark Seger) γεννήθηκε στο Ντίαρμπορν του Μίσιγκαν. Μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι "Old Time Rock and Roll" από το άλμπουμ "Stranger in Town" το 1978. Τραγούδια του διασκεύασαν οι Thin Lizzy και Metallica. Το 2004 το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

1971 Ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδοποιός Chris Shiflett (Christopher Aubrey Shiflett) γεννήθηκε στην Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Είναι κιθαρίστας του rock, post-grunge συγκροτήματος Foo Fighters, στους οποίους ενσωματώθηκε μετά το τρίτο τους άλμπουμ και από τότε έχει συμμετάσχει στα επόμενα τέσσερα: "One by One" (2002), "In Your Honor" (2005), "Echoes, Silence, Patience & Grace" (2007) και "Wasting Light" (2011).

1996 Οι Metallica αρχίζουν τα γυρίσματα του βίντεο για το τραγούδι "Until It Sleeps". Είναι το πρώτο single από το άλμπουμ με τίτλο "Load" που θα κυκλοφορήσει την πρώτη Ιουνίου του 1996.

2002 Σε ψηφοφορία του Guinness Hit Singles Book, το τραγούδι "Bohemian Rhapsody" των Queen ψηφίζεται το αγαπημένο των Βρετανών. Στην δεύτερη θέση ψηφίστηκε το "Imagine" του John Lennon και στην τρίτη το "Hey Jude" των The Beatles. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Abba με το "Dancing Queen" και η Madonna με το "Like A Prayer".